Westerdok

Op de locatie Westerdok bieden we hulp aan volwassenen, jongvolwassenen en ouderen met psychische problemen en hun naastbetrokkenen. Deze locatie biedt ambulante behandeling en deeltijdbehandeling. Ambulante behandeling betekent dat je als patiënt regelmatig gesprekken hebt met je behandelaar, thuis of bij Dimence. De behandelaar is meestal een psychiater, een psycholoog of een verpleegkundige. Je leeft en slaapt thuis. Deeltijdbehandeling bestaat uit een aantal dagdelen per week. De behandeling kan individueel plaatsvinden of in een groep. 

Het Westerdok kent ook een uiterst moderne high intensive care afdeling (HIC). Het gaat om een gesloten afdeling met plek voor 18 patiënten. We hebben een informatieve film gemaakt over de HIC op het Westerdok. Wil je op bezoek bij iemand in de kliniek? Maak dan even een afspraak.

Winning Workplace Award 2015
Westerdok won in 2015 de Winning Workplace Award van vastgoedadviesbureau JLL. Deze Award is een tweejaarlijkse vastgoedprijs die wordt uitgereikt aan de kantoorgebruiker die op de meest vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt voor werkplekken en werkplekstrategiën. JLL benadrukt met deze prijs het belang van Winning Workplaces: aantrekkelijke en inspirerende werkplekken die inspelen op de behoefte aan activiteitgerelateerde werkplekken, aan werkplekken die een goede work/life balance faciliteren en, niet in de laatste plaats, die efficiënt en productief werken versterkt.

Duurzaamheid

Op deze locatie wordt gewerkt aan een duurzame bedrijfsvoering. De CO²-footprint van Westerdok betreft een uitstoot van 787.957 kg. Zilveren niveau In april 2019 is voor Westerdok het bronzen niveau van het certificatieschema Milieuthermometer Zorg behaald. En in april 2023 zelfs het zilveren niveau! Dit certificaat is 3 jaar geldig. Kijk op de website van Milieuplatform Zorg voor meer informatie over de Milieuthermometer. 

Bereikbaarheid en parkeren

Achter het gebouw zijn parkeerplekken. Deze zijn alleen bestemd voor cliënten. Als deze bezet zijn, kun je parkeren in de parkeergarage bij het station. Of kijk bij www.prettigparkeren.nl.

Doordat het trein- en busstation tegenover Westerdok ligt, kun je deze locatie gemakkelijk met het openbaar vervoer bereiken. Ook per fiets is de locatie goed bereikbaar.

Kijk voor het plannen van je reis naar de locatie met het openbaar vervoer bij www.9292.nl