Op de locatie Westerdok bieden we hulp aan volwassenen, jongvolwassenen en ouderen met psychische problemen en hun naastbetrokkenen. Deze locatie biedt ambulante behandeling en deeltijdbehandeling. Ambulante behandeling betekent dat de patiënt regelmatig gesprekken heeft met zijn behandelaar, thuis of bij Dimence. De behandelaar is meestal een psychiater, een psycholoog of een verpleegkundige. U leeft en slaapt thuis. Deeltijdbehandeling bestaat uit een aantal dagdelen per week. De behandeling kan individueel plaatsvinden of in een groep. 

Het Westerdok kent ook een uiterst moderne high intensive care afdeling (HIC). Het gaat om een gesloten afdeling met plek voor 18 patiënten. Wilt u op bezoek bij iemand in de kliniek? Maak dan even een afspraak.

Gastvrijheidszorg met sterren

Sterrengids Gastvrijheidszorg met sterren

Gastvrijheidszorg met sterren heeft deze locatie beoordeeld met 3 sterren. Complimenten waren er van de jury over onder meer de avondpoli, de perfecte samenwerking en het gratis fruit.

Parkeren

Achter het gebouw zijn parkeerplekken. Deze zijn alleen bestemd voor patiënten. Als deze bezet zijn, kunt u parkeren in de parkeergarage bij het station. Dit is dichtbij Westerdok.

Winnaar Winning Workplace Award 2015