Contact

Heeft u een vraag? Kijk of u vraag bij de veelgestelde vragen staat of neem contact op met één van onze locaties. U kunt uw vraag ook stellen door middel van ons contactformulier.

Noodgeval?

  • Bent u al patiënt bij Dimence, neem contact op met uw behandelaar. Buiten kantoortijden, bel uw huisarts.
  • Bent u nog geen patiënt bij Dimence neem contact op met uw huisarts.
  • Als u patiënt bent bij Dimence zijn er met u afspraken gemaakt over het contact (24-uur per dag, zeven dagen per week) met de hulpverleners van Dimence. Uw behandelaar vertelt u wat u moet doen in geval van een crisissituatie.

Stel uw vraag aan Dimence

Staat jouw vraag niet bij onze veelgestelde vragen? Stel dan via onderstaande formulier je vraag. Heb je een vraag over onze vacatures? Stel deze via www.werkenbijdimence.nl/contact. Voor vragen over opleiding, stage of onderzoek kijk je op www.werkenbijdimencegroep.nl/onze-opleidingen-en-stages. Wil je een voorlichting aanvragen? Vul dan het formulier van de Dimence Groep in.

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen. Zorgvragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van uw e-mail kan enkele dagen duren.
De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om.