(Jong)volwassenen

Jij doet er toe

Wanneer emoties, gevoelens en gedachten je dagelijks leven negatief beheersen, heeft dat grote impact op je. Vaak ben je terughoudend om er over te praten. Loop er niet langer mee rond, maar zoek hulp. Dimence is er voor (jong)volwassenen en ouderen, als psychische problemen je boven het hoofd groeien.

Op weg naar herstel

Jouw doelen zijn ons vertrekpunt. We kijken samen naar wat je zelf kunt en hoe wij en anderen je daarin kunnen versterken. Daarbij is ook ruimte voor verdriet over wat niet bereikt kan worden en de moeite die het kan kosten om je (tijdelijke) beperkingen onder ogen te zien.

De behandeling vindt zo veel als mogelijk plaats in en met je eigen omgeving. Samen maken we een plan waar we mee aan het werk gaan. Onderweg evalueren we of we op de juiste weg zijn en sturen we bij waar nodig. Als je doelen behaald zijn of anderen je beter verder kunnen helpen, zijn we daar helder over en sluiten we ons contact af. Als het nodig is, kun je natuurlijk weer terug komen.

Samen werken we aan een beter leven voor jou.

Waar wil je meer over weten?

Het is best lastig om erachter te komen of je klachten van psychische aard zijn. Misschien herken je jezelf in onderstaande psychische problemen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Iedere mens met psychische problematiek heeft baat bij behandeling op maat. Wat voor de één goed werkt, werkt bij de ander juist niet. Om jou de juiste behandeling te bieden die je nodig hebt, hebben we een diverse soorten behandelingen.

Videobellen via Minddistrict

Maak je gebruik of ga je gebruik maken van videobellen met je behandelaar? Via de volgende link vind je de handleiding: Informatie over videobellen via Minddistrict . Heb je nog vragen? Neem dat contact op met het secretariaat of je behandelaar.