Lorna Wing is een locatie van het Specialistisch Centrum Ontwikkelingsstoornissen (SCOS) waar de klinische voorzieningen voor volwassenen met autisme en ernstige bijkomende problemen zijn gehuisvest. Dit betreft:

- Intensieve Behandeling Autisme

- Herstelgerichte Behandeling Autisme

- Langdurige Behandeling Autisme

Tegenover Lorna Wing staat het gebouw waar het Team VakTherapie en VakBegeleiding (VTVB), waar in een autismevriendelijke omgeving verschillende vaktherapieën en dagactiviteiten aangeboden worden voor onder meer cliënten die verblijven op de locatie Lorna Wing.

Duurzaamheid MPZ logo Zilver

Op Lorna Wing wordt gewerkt aan een duurzame bedrijfsvoering. De CO²-footprint van Lorna Wing betreft een uitstoot van 330.248 kg. In april 2019 is voor Lorna Wing het bronzen niveau van het certificatieschema Milieuthermometer Zorg behaald. En in april 2023 zelfs het zilveren niveau. Dit certificaat is 3 jaar geldig. Kijk op de website van Milieuplatform Zorg voor meer informatie over de Milieuthermometer. 

Bereikbaarheid en parkeren

Lorna Wing bevindt zich op het terrein Brinkgreven. Daar kun je in de buurt van alle gebouwen vrij parkeren. Op het terrein zijn borden met plattegronden aanwezig, die de weg wijzen naar het juiste gebouwnummer. Lorna Wing is gebouwnummer 4.

De locatie is vanaf het station in Deventer te bereiken met de Syntus Buurtbus 517. Je stapt uit bij de bushalte De Bekkumer. Ook per fiets is de locatie goed bereikbaar. 

Kijk voor het plannen van je reis naar de locatie met het openbaar vervoer bij www.9292.nl

Deze locatie is onderdeel van de volgende locatie