Lorna Wing is de eerste voorziening in Nederland waar je terechtkunt als je een ernstige vorm van autisme hebt en tijdelijk zeer intensieve behandeling en de veiligheid zoals op een gesloten afdeling nodig hebt. In deze situaties wordt vaak gebruikgemaakt van algemene opnameafdelingen. Deze opnames sluiten vaak onvoldoende aan bij patiënten met autisme in een crisis. Bij Lorna Wing is die mogelijkheid er wel op de highcare en mediumcare afdelingen. De kliniek is vanaf de eerste steen tot de laatste behandelkamer volledig ontworpen met de wensen en beperkingen van de doelgroep als uitgangspunt.

Op bezoek?

Als je wilt langskomen, vragen we je eerst een afspraak te maken via cos@dimence.nl. 

CO²-footprint

Op deze locatie wordt gewerkt aan een duurzame bedrijfsvoering. De CO²-footprint van Lorna Wing betreft een uitstoot van 330.248 kg.

Bereikbaarheid

Lorna Wing bevindt zich op het terrein Brinkgreven. Daar kun je in de buurt van alle gebouwen vrij parkeren. Op het terrein zijn borden met plattegronden aanwezig, die de weg wijzen naar het juiste gebouwnummer. Lorna Wing is gebouwnummer 4.

De locatie is vanaf het station in Deventer te bereiken met de Syntus Buurtbus 517. Je stapt uit bij de bushalte De Bekkumer. Ook per fiets is de locatie goed bereikbaar. 

Deze locatie is onderdeel van de volgende locatie