14 juni 2022 refereermiddag 'Lithium: nieuwe inzichten bij bipolaire stoornissen'

Het Netwerk Dimence Bipolair organiseert op dinsdag 14 juni a.s. weer een interessante refereermiddag over de nieuwste inzichten in de biologische behandeling van bipolaire stoornissen.

De middag gaat dieper in op de ontwikkelingen in farmacotherapie bij bipolaire stoornissen, toegespitst op de nierfunctie. Diverse sprekers uit het netwerk en daarbuiten nemen de deelnemers mee in inzichten in lithiumgebruik tijdens de zwangerschap, met bijzondere aandacht voor de partus. Daarnaast is er ruim aandacht voor nieuwe inzichten in farmacologie, samenhang tussen een sterk dalende nierfunctie en lithiumgebruik en hoe de biologische behandeling vorm krijgt in een hoogspecialistische setting. Er wordt casuïstiek besproken en er is ruimte voor inbreng van de deelnemers.

De geaccrediteerde (VSR & NVvP) refereermiddag is live bij te wonen in De Steerne, Nico Bolkesteinlaan 1 te Deventer en start om 14.00 uur.
Voor iedereen die niet live deel kan nemen; je bent van harte uitgenodigd om dan digitaal aan te sluiten. Geef dit wel even aan (
scbs@dimence.nl) zodat wij kunnen zorgen voor hosting. Ook ontvang je dan vlak voor de refereermiddag een vergaderlink via MS Teams.
Voor iedereen die werkzaam is binnen de Dimence Groep is deze middag kosteloos, externe deelnemers betalen €25.

Er is ter informatie een conceptprogramma beschikbaar, maar dit kan nog wijzigen! Aanmelden voor deze refereermiddag is al wel mogelijk:
Aanmelden

Voor het definitieve programma, leerdoelen en verdere details, check af en toe onze webpagina.

Graag tot dinsdagmiddag 14 juni!

Netwerk Dimence Bipolair