Aanmeldformulier Refereermiddag 'Lithium en de nierfunctie bij bipolaire stoornissen'

BIG
Vermeld hier je BIG-nummer waarop de accreditatiepunten moeten worden bijgeschreven 
Werkzaam bij de Dimence Groep?

Na ontvangst van je inschrijving ontvang je het programma en de routebeschrijving naar de locatie. Vanzelfsprekend hopen we dat de refereermiddag live door kan gaan. Mocht het door de eventuele maatregelen niet mogelijk zijn om samen te komen, dan hebben we op voorhand alvast een Teamsvergadering aangemaakt. We gaan er vanuit dat we live kunnen samenkomen in de Steerne. Mocht het anders worden dan zullen we je berichten. Kun je zelf niet live deelnemen, dan is het dus mogelijk om online de middag bij te wonen. Laat ons dit wel even weten, dan zorgen we dat er iemand beschikbaar is om de Teamsvergadering tijdens de live bijeenkomst te hosten.

We zijn benieuwd of je op voorhand al vragen hebt. Heb jij casuïstiek die je graag in wilt brengen? We horen het graag.
Heb je op basis van de onderwerpen van de presentaties al vragen? Stel ze vast via scbs@dimence.nl, dan zorgen we dat ze aan de orde komen.


Graag tot dinsdagmiddag 14 juni aanstaande!

Netwerk Dimence Bipolair

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring