Stadskliniek Almelo - locatie Klokkenbelt

De Stadsklinieken Almelo bestaan uit twee locaties met behandelafdelingen voor mensen met complexe, psychiatrische problematiek. Door middel van stabilisatie en ondersteuning wordt een behandelperspectief gecreëerd, waarbij uitgegaan wordt van rehabilitatie en herstelgerichte zorg. Het uitgangspunt hierbij is dat een aandoening niet over hoeft te gaan, maar dat mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid een betekenisvol leven kunnen leiden.

De focus ligt op het ondersteunen van mensen bij het maken van een persoonlijk profiel waarbij betekenisvolle hersteldoelen centraal staan. De drijfveer van de medewerkers binnen de Stadsklinieken Almelo bestaat uit het hebben van aandacht voor de persoonlijke verhalen van de mensen die in behandeling zijn, om vervolgens samen te werken aan een hoopvol, gelukkig en zinvol bestaan.

Locatie Brugstraat

De Stadsklinieken Almelo zijn te vinden op twee locaties. Naast de locatie aan de Klokkenbelt is er ook een locatie aan de Brugstraat
 

Bereikbaarheid en parkeren

Je kunt met de bus naar deze locatie komen en uitstappen bij de bushalte De Klokkenbelt. De Klokkenbelt is ook goed bereikbaar per fiets. Aan de achterzijde van het gebouw zitten de parkeerplaatsen. Volg hiervoor de route naar de GGD of naar huisnummer 89. 

Kijk voor het plannen van je reis naar de locatie met het openbaar vervoer bij www.9292.nl