Stadskliniek Almelo - locatie Brugstraat

Stadsklinieken Almelo bestaat uit twee locaties met behandelafdelingen voor mensen met complexe, psychiatrische problematiek. Door middel van stabilisatie en ondersteuning wordt een behandelperspectief gecreëerd, waarbij uitgegaan wordt van rehabilitatie en herstelgerichte zorg. Het uitgangspunt hierbij is dat een aandoening niet over hoeft te gaan, maar dat mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid een betekenisvol leven kunnen leiden.

De focus ligt op het ondersteunen van mensen bij het maken van een persoonlijk profiel waarbij betekenisvolle hersteldoelen centraal staan. De drijfveer van de medewerkers binnen de Stadsklinieken Almelo bestaat uit het hebben van aandacht voor de persoonlijke verhalen van de mensen die in behandeling zijn, om vervolgens samen te werken aan een hoopvol, gelukkig en zinvol bestaan.

Locatie Klokkenbelt

De Stadsklinieken Almelo zijn te vinden op twee locaties. Naast de locatie aan de Brugstraat zijn we ook te vinden aan de Klokkenbelt
De Stadsklinieken Almelo waren tot 1 januari 2020 bekend onder de naam De Brugstee.

Bereikbaarheid en parkeren

Je kunt met de bus naar deze locatie komen en uitstappen bij de bushalte Brugstraat. Het is echter slechts 5 minuten lopen vanaf het treinstation. Je kunt beperkt parkeren aan de voorkant van het gebouw, hiervoor dien je een parkeerschijf te gebruiken. Voor meer opties: kijk bij www.prettigparkeren.nl.Ook per fiets is de locatie goed bereikbaar.

Kijk voor het plannen van je reis naar de locatie met het openbaar vervoer bij www.9292.nl