Op de locatie Burgemeester Roelenweg bieden we hulp aan volwassenen, jongvolwassenen en ouderen met psychische problemen en hun naastbetrokkenen. Deze locatie biedt ambulante behandeling en deeltijdbehandeling. Ambulante behandeling betekent dat de patiënt regelmatig gesprekken heeft met zijn behandelaar, thuis of bij Dimence. De behandelaar is meestal een psychiater, een psycholoog of een verpleegkundige. Je leeft en slaapt thuis. Deeltijdbehandeling bestaat uit een aantal dagdelen per week. De behandeling kan individueel plaatsvinden of in een groep.

Bereikbaarheid en parkeren

Als er voldoende plaats is, kun je parkeren op de parkeerplaats van deze locatie. Wanneer je aanbelt bij de slagboom, zal de boom voor je geopend worden. Als deze parkeerplaats vol is, dan kun je betaald parkeren in de omgeving (bijvoorbeeld aan de Schuttevaerkade of de parkeergarage Katwolderplein). Of kijk bij www.prettigparkeren.nl.
Vanaf station Zwolle kun je de stadsbus 1 nemen en uitstappen bij bushalte Burgemeester Roelenweg. De locatie is ook per fiets goed bereikbaar. 

Let op! Wanneer je via Google Maps naar deze locatie navigeert, kan het zijn dat je niet exact bij onze parkeerplaats uitkomt, maar aan de Pannenkoekendijk. Via deze kant is het niet mogelijk het terrein op te rijden. De ingang zit aan de Burgemeester Roelenweg zelf, de parkeerplaats bevindt zich achter de gebouwen van Nysing.

Kijk voor het plannen van je reis naar de locatie met het openbaar vervoer bij www.9292.nl