Op de locatie Burgemeester Roelenweg bieden we hulp aan volwassenen en jongvolwassenen met psychische problemen en hun naastbetrokkenen. Deze locatie biedt ambulante behandeling. Ambulante behandeling betekent dat de cliënt regelmatig gesprekken heeft met zijn behandelaar. Deze gesprekken vinden voornamelijk bij Dimence plaats, maar kunnen (afhankelijk van het team waarbij de cliënt in behandeling is) ook thuis ook plaatsvinden. De behandelaar is meestal een psychiater, een psycholoog of een verpleegkundige. De cliënt leeft en slaapt thuis. 

Bereikbaarheid en parkeren

Als er voldoende plaats is, kun je parkeren op de parkeerplaats van deze locatie. Wanneer je aanbelt bij de slagboom, zal de boom voor je geopend worden. Als deze parkeerplaats vol is, dan kun je betaald parkeren in de omgeving (bijvoorbeeld aan de Schuttevaerkade of de parkeergarage Katwolderplein). Of kijk bij www.prettigparkeren.nl.
Vanaf station Zwolle kun je de stadsbus 1 nemen en uitstappen bij bushalte Burgemeester Roelenweg. De locatie is ook per fiets goed bereikbaar. 

Let op! Wanneer je via Google Maps naar deze locatie navigeert, kan het zijn dat je niet exact bij onze parkeerplaats uitkomt, maar aan de Pannenkoekendijk. Via deze kant is het niet mogelijk het terrein op te rijden. De ingang zit aan de Burgemeester Roelenweg zelf, de parkeerplaats bevindt zich achter de gebouwen van Nysing.

Kijk voor het plannen van je reis naar de locatie met het openbaar vervoer bij www.9292.nl