Promotie Bart Geerling 14 september

Op 14 september hoopt Bart Geerling te promoveren aan de Universiteit Twente op 'De inzet van mobiele technologie ter bevordering van zelfmanagement en veerkracht bij patiënten met een bipolaire stoornis (WELLBE-BD, Well-being Bipolar Disorder)'.

In het proefschrift is de ontwikkeling en het testen van de app WELLBE-BD op basis van positieve psychologie interventies voor mensen met een bipolaire stoornis beschreven. Daarnaast het ontwikkelen van een monitoringsapplicatie die goed aansluit bij de behoefte van patiënten. Beide applicaties zijn ontwikkeld in co-creatie met patiënten en professionals.
Het WELLBE BD project bestaat uit vijf onderzoeksprojecten verdeeld over drie fasen: de inventarisatie van kennis en de toepassingen van Positieve Psychologie Interventies (PPI’s) bij mensen met een bipolaire stoornis, de tweede fase van de ontwikkeling van de applicaties en de derde fase van de eerste evaluatie van het gebruik van de applicaties.

De promotie vindt plaats in Enschede op donderdag 14 september aanstaande om 16.30 uur in de prof. dr. G. Berkhoff zaal, gebouw Waaijer van Universiteit Twente.

Ben je niet in de gelegenheid hierbij aanwezig te zijn en wel benieuwd naar de uitkomsten van het promotieonderzoek, dan is het mogelijk de uitgebreide presentatie van Bart bij te wonen tijdens de refereermiddag op 28 september a.s. in Deventer, in de Steerne. Aanmelden voor de refereermiddag kan hier.

Promotie Bart Geerling 2023