Refereermiddag 'Rondom de bipolaire stoornis'

Donderdagmiddag 28 september 2023 organiseert netwerk Dimence Bipolair weer een live refereermiddag over diverse actuele thema’s rondom de zorg voor mensen met een bipolaire stoornis. Klik hier voor het programma.

De resultaten van het promotieonderzoek over positieve psychologie bij de monitoring van de bipolaire stoornis worden door Bart Geerling gepresenteerd. We staan stil bij de opbrengsten en ontwikkelingen rondom onderzoek, delen de ontwikkelingen van het patiënten- en naastenpanel en schetsen diverse samenwerkingsverbanden en uitdagingen voor de toekomst. De meerwaarde van lerende netwerken krijgt aandacht en we leggen de eerste contouren voor een nieuwe onderzoekslijn Bipolair en Trauma aan jullie voor. En op veler verzoek is er ruimte voor diepgaande casuïstiekbespreking. 
Door je aan te melden, ga je tevens akkoord dat er beeldopnames gemaakt worden voor scholings- en communicatiedoeleinden.

Werkzaam bij de Dimence Groep?

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. De refereermiddag is live in de Steerne, Nico Bolkesteinlaan 1, 7416 SB te Deventer. Brinkgreven, gebouw 18.
Kun je onverhoopt niet aanwezig zijn, laat ons dat tijdig weten op onderstaand e-mailadres. Wij maken kosten om deze refereermiddag plaats te laten vinden, w.o. catering. Bij een tijdige afmelding, kunnen we dit nog doorgeven.


We zijn benieuwd of je op voorhand al vragen hebt. Heb jij casuïstiek die je graag in wilt brengen, hier is deze middag veel ruimte voor.
Heb je op basis van de onderwerpen van de presentaties al vragen? Stel ze hieronder, dan zorgen we dat ze aan de orde komen.


Graag tot donderdagmiddag 28 september aanstaande!

Netwerk Dimence Bipolair
scbs@dimence.nl 

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring