Blogs van Renze Van Den Noort

Renze van den Noort
Renze van den Noort
Teamleider HCMC en langdurige behandeling en de divisie topreferente ggz

E-health binnen Dimence, alles kán maar er gebeurt weinig

De titel van deze blog was ook de titel van mijn eindverslag voor mijn opleiding Master of Business Administration (MBA). Op 2 september heb ik met de verdediging van deze scriptie mijn opleiding afgerond. Prikkelend is deze titel wel. Kan alles? Gebeurt er vrijwel niets?

Lees meer over E-health binnen Dimence, alles kán maar er gebeurt weinig
Renze van den Noort
Renze van den Noort
Teamleider HCMC en langdurige behandeling en de divisie topreferente ggz

Innovaties in de zorg

Waarom zetten we digitale innovaties in tijdens de behandeling? Innoveren we omdat het moet of innoveren we omdat het kan? Vaak redeneren we van wat naar hoe en tenslotte het waarom. Ik draai het graag om.

Lees meer over Innovaties in de zorg