Actuele status zorgcontractering
 

Dit jaar is het verplicht voor zorgverzekeraars om vanaf 12 november aan te geven met welke zorginstellingen zij een contract hebben afgesloten. Deze informatie kun je op de website van jouw zorgverzekeraar vinden. Wij hebben op onze website hetzelfde overzicht staan.

Ben je op dit moment in behandeling? Dan wordt je behandeling volgend jaar gewoon vergoed. Je kunt je zorgverzekeraar altijd om meer informatie vragen wanneer je hier vragen over hebt. -> Ga naar Advies MIND: check je zorgpolis voor 2024

Hieronder vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars. Met de sommige zorgverzekeraars hebben we inmiddels een contract afgesloten. Met andere zijn we nog in gesprek.

Bijgewerkt: 11-03-2024
Blak

 

Contracten 2024
Zorgcontracten 2023

 

De status van contractering

Hoe ver we zijn met het maken van afspraken met zorgverzekeraars is uitgewerkt in 5 opties:

 

Mijn zorgverzekeraar staat er niet bij

Staat jouw zorgverzekeraar niet in het bovenstaande overzicht? Dan valt deze waarschijnlijk als label, verzekeraar of volmacht onder één van deze overkoepelende zorgverzekeraars. Bekijk het onderstaande overzicht om te zien waar jouw zorgverkering onder valt. 

Waar valt mijn zorgverzekering onder?

Zorgzoekers van zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars hebben een Zorgzoeker. Dat is een online hulpmiddel waarmee je snel een geschikte zorgverlener vindt. Wil je kijken welke zorgaanbieders in jouw regio allemaal bijvoorbeeld ggz bieden en waar jij terecht kunt, dan kun je zoeken in de Zorgzoeker van jouw verzekeraar. Klik op de link hieronder en vul in waar je naar op zoek bent.

Salland/ENO           ONVZ
Achmea Zilveren Kruis           Zorg en Zekerheid
VGZ           DSW
CZ           ASR
Menzis           EUcare/Caresq

 


Meer weten over jouw zorgverzekering?

Wil je weten of jouw behandeling verzekerd is? Of heb je vragen over hoe je verzekerd bent? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar.

Was je het afgelopen jaar al in behandeling bij Dimence? Dan kun je je behandeling in het nieuwe jaar gewoon doorzetten. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie over de vergoeding die geldt voor jouw behandeling.