Wij zoeken deelnemers voor het Patiënten- en naastenpanel

Wil jij met ons meedenken over de ontwikkelingen van de zorg? Dan is het Patiënten- en naastenpanel van netwerk Dimence Bipolair op zoek naar jou! 

Het netwerk Dimence Bipolair vindt het belangrijk dat patiënten en naasten kunnen participeren. Daarom is er nu een Patiënten- en naastenpanel opgericht en zij is op zoek naar nieuwe leden! Het patiënten- en naastenpanel denkt mee en geeft advies over allerlei vraagstukken binnen het netwerk. Denk hierbij aan de inhoud van de aangeboden zorg, maar ook de communicatie vanuit het netwerk. Daarnaast wordt het panel actief betrokken bij ontwikkelingen rondom wetenschappelijk onderzoek, kennisoverdracht en innovaties. 
De adviezen van het panel worden besproken tijdens de vergaderingen van de netwerkraad Dimence Bipolair en de Zorgprogrammacommissie bipolaire stoornissen. Het panel bestaat minimaal uit vier leden en wordt ondersteund door professionals vanuit het netwerk Dimence Bipolair.

Ben jij geïnteresseerd en op dit moment patiënt of naastbetrokkene of is de behandeling in 2021 afgerond, dan kun je dit via je (oud)behandelaar kenbaar maken. Heb je behoefte aan meer informatie? Klik dan op de link voor een uitgebreide folder.