Wandelen voor World Bipolair Day op 22 maart

Netwerk Dimence Bipolair organiseert samen met Plusminus de wandeling 'rondje bruggen' op woensdagmiddag 22 maart in het kader van World Bipolar Day. Samen met professionals, patiënten en naasten gaan we ongeveer 5 km wandelen in de week voorafgaand aan World Bipolar Day welke ieder jaar op 30 maart gevierd wordt.

Verzamelen doen we om 16.00 uur aan de Lage Wellekade in Deventer vanwaar we al wandelend de prachtige skyline van Deventer gaan bewonderen en 'bruggen gaan slaan'. 

Doe je mee? Geef je dan op via: secretariaatscbs@dimence.nl 

Elk jaar organiseren de deelnemende instellingen van Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen (KenBiS) in samenwerking met Plusminus, de vereniging van en voor mensen met een bipolaire stoornis en hun naasten, een activiteit in het kader van de internationale World Bipolar Day. Netwerk Dimence Bipolair is één van de deelnemende instellingen van het KenBiS.

World Bipolar Day heeft als doel het gesprek over psychiatrische aandoeningen als de bipolaire stemmingsstoornis (manisch-depressiviteit) op gang te brengen en daarmee het stigma te verminderen.

In de flyer vind je overzichtelijk alle informatie terug over de activiteit 'rondje bruggen'.