Refereermiddag Dimence Bipolair 4 december

Maandagmiddag 4 december organiseert netwerk Dimence Bipolair weer een live refereermiddag over diverse actuele thema’s rondom de zorg voor mensen met een bipolaire stoornis. Het programma start om 14.00 uur. 

Bart Geerling is middagvoorzitter en zal de resultaten van zijn promotieonderzoek over positieve psychologie bij de monitoring van de bipolaire stoornis presenteren.

Deirdre Rietdijk van AKWA GGZ vertelt over de meerwaarde van een landelijk lerend netwerk bipolaire stoornissen, Susan Zyto van het Dijklander Ziekenhuis geeft een presentatie over het onderzoeksproject 'Niet rennen maar plannen' en Ellen ten Napel en Linda de Jong van Dimence Bipolaire en psychotische stoornissen Zwolle doen uit de doeken wat de kracht van leefstijlinterventies is.

Na de pauze presenteert Anja Stevens de uitkomsten van haar promotieonderzoek bipolaire stoornis tijdens zwangerschap en postpartumperiode, vertelt Linda van der Voort meer over haar onderzoek en bezoek aan een behandelkliniek in Noorwegen en zal Bart Geerling de middag besluiten met een korte presentatie van de onderzoeksopbrengsten én nieuw onderzoek binnen het netwerk.

Kortom, een heel afwisselend programma met zowel externe sprekers als presentaties van mensen uit het netwerk. 

Om je direct aan te melden, klik hier.

afbeelding programma refereermiddag 4 december 2023