Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Dimence Groep Herma van der Wal: "Ik ben heel trots op Sabien en blij voor haar dat ze deze stap gaat zetten. Zij heeft veel voor de organisatie betekend en we zullen haar spirit, doorzettingsvermogen en enthousiasme erg missen. Wij wensen haar veel succes en plezier in haar nieuwe functie."

Loopbaan

Raams is in september 2005 gestart als teamleider en psychotherapeut bij de Riagg IJsselland. Na de fusie in 2008 tot Dimence is zij na een tussenstap als circuitmanager in 2015 directeur bedrijfsvoering geworden. Zij vormt samen met Bas van Wel, directeur zorg, de directie van Dimence.

Mentale gezondheid verbeteren

Raams geeft aan 15 jaar met zeer veel plezier gewerkt te hebben bij Dimence, maar ook uit te kijken naar haar nieuwe avontuur in Zeeland. “Graag zet ik mijn kennis en ervaring in de ggz ten volle in om de mentale gezondheid van zoveel mogelijk mensen in Zeeland (en daarbuiten) te verbeteren waar dat kan. Natuurlijk met medewerkers en partners, want een goede ggz bouw je samen en is een investering in toekomstige generaties,” aldus Raams.