Bloemendal

Op de locatie Bloemendal werken we samen met onze cliënten aan een maximaal herstel, het hervinden van het gevoel van welbevinden en maatschappelijke bewustwording. De zorg wordt op zowel individueel- als op groepsniveau aangeboden, waarbij de nadruk ligt op het bieden van structuur en een veilige leefomgeving. De locatie Bloemendal biedt plek aan maximaal 16 cliënten.

Stadskliniek Bloemendal bevindt zich op één van de etages binnen het zorgcentrum Bloemendal en ligt in de wijk Borgele, op 10 minuten fietsen van het centrum van Deventer. Binnen de locatie Bloemendal heb je de beschikking over een eigen zit-slaapkamer met eigen sanitair. Er zijn twee gemeenschappelijke huiskamers, waar gezamenlijke activiteiten worden ondernomen en samen wordt gegeten.

Bloemendal

Bereikbaarheid en parkeren

Er is voldoende parkeermogelijkheid bij en rondom deze locatie. Je kunt vanaf het station Deventer de bus nemen naar deze locatie en uitstappen bij de bushalte WKC Borgele. Kijk voor het plannen van je reis naar de locatie met het openbaar vervoer bij www.9292.nl