Ik heb interesse: Online Klantpanel

Met dit formulier maak je jouw interesse kenbaar voor het Online Klantpanel van Dimence. Jouw mening, ideeën en ervaringen kunnen van grote waarde zijn voor anderen die net als jou of je naasten te maken hebben -of hebben gehad- met psychische problemen.

Dit houdt het in: als deelnemer van het Online Klantpanel denk je nu en dan online met ons mee over actuele thema's. We benaderen je hiervoor per e-mail. Met jouw inbreng willen we de manier waarop we communiceren en werken beter laten aansluiten bij onze cliënten. En niet voor niks is ‘Samen werken aan een beter leven’ ons motto: met het klantpanel helpen we elkaar, in het belang van een beter leven voor de mensen die het hard kunnen gebruiken. 

Mogen we jou verwelkomen als nieuw lid? Maak dan je interesse kenbaar met dit formulier. Heb je nog vragen na het lezen van dit formulier en het nieuwsbericht op onze website? Mail ons dan: jijdoetertoe@dimence.nl.

Jouw gegevens

Wat is jouw motivatie om deel te nemen aan het Online Klantpanel?

Algemene voorwaarden en privacy

Deelname aan het Online Klantpanel is vrijwillig en op ieder moment te beëindigen, door zowel jou als Dimence (jijdoetertoe@dimence.nl). Jouw gegevens gebruiken we alleen voor het Online Klantpanel; deze worden niet gedeeld met andere deelnemers. Deelname staat los van eventuele behandeling bij Dimence. Medewerkers die betrokken zijn bij het klantpanel hebben geen inzicht in dossiers en behandelgegevens. Zie hier de volledige voorwaarden en privacy disclaimer (PDF).

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om.