Jouw mening, ideeën en ervaringen kunnen van grote waarde zijn voor anderen die net als jou of je naasten te maken hebben -of hebben gehad- met psychische problemen. Met jouw inbreng kunnen we de manier waarop we communiceren en werken beter laten aansluiten bij onze cliënten. En niet voor niks is ‘Samen werken aan een beter leven’ ons motto: met het klantpanel helpen we elkaar, in het belang van een beter leven voor de mensen die het hard kunnen gebruiken.

Zo werkt het
Zo werkt deelname aan het klantpanel: na aanmelding benaderen we je online om mee te denken over een actueel thema. Jouw input of reactie gebruiken we om bijvoorbeeld onze website nog gebruiksvriendelijker en waardevoller te maken. Of om te weten welke onderwerpen we niet mogen vergeten in de nieuwe brochures voor cliënten en naasten. En ook komen er nu en dan inhoudelijke thema’s voorbij. Bovendien is je eigen inbreng van harte welkom, misschien wel vanuit jouw eigen ervaring. Deelname aan het Online Klantpanel is vrijwillig en je kunt op ieder moment uitstappen. Natuurlijk gaan we wel uit van je actieve bijdrage als je ervoor kiest om deel te nemen.

Meld je aan of stel een vraag
Hebben we je interesse gewekt en wil je af en toe meedenken binnen ons Online Klantpanel? Maak dan je interesse kenbaar via het interesseformulier.
Twijfel je over deelname of heb je een vraag? Mail ons dan via jijdoetertoe@dimence.nl.

#jijdoetertoe