Hey daar kleintje,

Ik ben het,  “ the big version of us”!

We zijn nog steeds daar waar we niet willen zijn hè?! Het voelt als rondjes lopen in een cirkel waar niet uit te komen is. Het voelt als de dagen van vroeger welke voelden als het gevangen zitten in de situatie, in jezelf met geen escape.

Het lijkt voor de buitenwereld allemaal zo mooi, zo perfect, maar er zit bloed aan de muren.

Ik zie je kleintje. Je ligt opgekruld, bent bang en huilt van binnen. Je bent zo bang, voelt je zo verlaten, verdrietig en leeg, dat het je meer dan hopeloos maakt.

Het spijt me, kleintje, dat ik niet naar je luister, dat ik je pijn doe en geen ruimte geef. Dat is niet wat je verdient!

Ik struggle zo met de toekomst, met hoop houden terwijl ik mij zo hopeloos voel. Het spijt me dat alles wat gebeurd is en alles ook jou nog steeds raakt. We hebben er beiden niet om gevraagd. Ik kom er niet uit, hoe hard ik m'n best ook doe.

Ik weet dat ik hoop moet houden, dat onze weg ergens veranderd naar een betere toekomst, maar daarin geloven is nog best lastig. Alles wat de toekomst veranderd heeft, wat ons veranderd geeft en wat deze gevoelens veroorzaakt heeft, was nooit jouw schuld! Dat moet je weten! Jij ben niet degene die zich moet schamen. Dat zijn zij die jou dit aangedaan hebben. Het enige wat jij nodig had was iemand die jou zag, je in haar armen nam en zorgde dat je veilig was. Nu is het mijn taak van je te houden. Dat is een privilege. Ik zoek naar de beste weg om ons hieruit te krijgen. Dat beloof ik.

Alsjeblieft kleintje, open de deuren en laten we proberen de pijn te genezen, de wonden te helen. Dit keer op een dieper level dan voorheen.  Jij bent het beste deel van mij. Het is dankzij jou dat wij dit overleefd hebben. Jij hebt de kracht gehad ons levend te houden en gezorgd dat we zijn gekomen tot waar we nu zijn. Wij kunnen dit samen!

You are the best.

I love you my little!

Love,

big.

 

Remember when you were a little girl? Hold her hand. You can save her now. She needs you. She’s been waiting for you!

Artikeldatum