Webinar ASS en Dwang

Indien (oud)cliënt, naaste en/of student, dan kun je dit hier aangeven.
Vermeld hier je BIG-of ander registratienummer waarop de accreditatiepunten kunnen worden bijgeschreven. Ben je (oud)cliënt, naaste, student, belangstellende en/of ervaringsdeskundige, dan laat je dit vak open.
Werkzaam bij de Dimence Groep?
Klik Ja aan indien in loondienst bij één van de 7 stichtingen van DG.
Dit vink je aan wanneer je als professional werkzaam bent buiten Dimence Groep.
Indien je (oud)cliënt, naaste, student, belangstellende bent, dan vink je dit aan.
Hier vul je de organisatie in waarvoor jij werkt en/of vanuit waar je deelneemt aan dit webinar.
Naar welk e-mailadres kan de factuur verstuurd worden?
Dit is een kosteneenheid in de boekhouding in de vorm van een code en gekoppeld aan bijvoorbeeld scholingsuitgaven. Vaak op te vragen bij een leidinggevende/teamleider.

Na ontvangst van je inschrijving, sta je op de deelnemerslijst. Je ontvangt op dinsdagochtend 4 april een e-mail met daarin de vergaderlink in MS Teams op het door jou opgegeven e-mailadres.

Tijdens het webinar worden er opnames van presentaties gemaakt.  Door je aan te melden ben je hiervan op de hoogte en akkoord.

Wanneer je medewerker ben van Dimence Groep of (oud)cliënt, naaste of student, dan kun je kosteloos deelnemen. Ben je als professional of ervaringsdeskundige werkzaam buiten Dimence Groep dan zijn de deelnamekosten €30,=.

Accreditatiepunten FGzPt, VGCt, NVvP, VSR en V&VN
Omdat het webinar geaccrediteerd is, zijn er eisen gesteld aan online deelname. Voor deelnemers die in aanmerking willen komen voor accreditatiepunten geldt het volgende:

  • Er wordt bijgehouden wanneer je in- en weer uitlogt in de vergadering. Dit aanwezigheidsrapport is noodzakelijk om jouw deelname aan het webinar te verifiëren.
  • Ook het beantwoorden van enkele testvragen tijdens het webinar is verplicht.
  • Voor externe deelnemers (mensen werkzaam buiten Dimence Groep) geldt daarnaast ook dat zij de deelnemerskosten hebben voldaan. 
Zijn bovenstaande onderdelen in orde, dan wordt de presentie verwerkt en krijg je de toegekende accreditatiepunten bijgeschreven op het door jou doorgegeven BIG- of ander registratienummer.

Voor deelnemers vrijgesteld van accreditatie-eisen geldt bovenstaande uiteraard niet. In de chat komen testvragen voorbij die je niet persé hoeft te beantwoorden, dit is aan jou. Je ontvangt geen uitslag. 


Graag tot dinsdagmiddag 4 april aanstaande!
Werkgroep Webinar ASS en Dwang
Titia Arwert, Céline Mollink, Derek Strijbos en Esther Hoek

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring