Decemberactie: ontvang 30% korting op jouw vliegengordijn! 

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet staat de zomer weer voor de deur. En die deur kan jij op een mooie warme dag gewoon lekker open laten staan. Mits je een vliegengordijn hebt natuurlijk! Bestel nu jouw vliegengordijn en ontvang t/m 31 december 2023 maar liefst 30% korting. 

balk

 

Hoogwaardige kwaliteit

Onze gordijnen worden gemaakt van 6 cm lange hulsjes van het hoogwaardige flexibele kunststof polythyleen (P.E.). Hierdoor gaat de sliert, wanneer deze tussen de deur komt, niet stuk. De hulsjes zitten geregen aan gegalvaniseerde haakjes. Dit maakt het geheel oersterk.

Het gordijn wordt opgehangen aan een stevige ophangrails van aluminium. Aan de beide zijden van de rails zitten afsluitdopjes. De rails is in totaal 4 cm breed en kan worden gehangen op de meegeleverde steuntjes.

Voorbeeld vliegengordijn
Balk

 

Kleurenstaal

Kosten en bestellen

Een gordijn met een standaardmaat van 209 cm hoog en 92 cm breed is normaal gesproken al verkrijgbaar vanaf €95,-. De gordijnen kunnen in maar liefst 37 verschillende kleuren gemaakt worden. Bestel je voor 31 december je vliegengordijn, dan ontvang je maar liefst 30% korting! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de folder. Afhalen is mogelijk, maar we kunnen het gordijn ook verzenden. 

Balk

 

Bestel nu je vliegengordijn en ontvang 30% korting

Balk

 

Man Huis aan de Dijk

Huis aan de Dijk

Huis aan de Dijk is onze behandellocatie voor langerdurende behandeling binnen de specialistische Ouderen ggz. Patiënten binnen Huis aan de Dijk zijn normaal gesproken ouder dan 65 jaar. Veel van onze patiënten hebben ook lichamelijke klachten en zijn afhankelijk van zorg. 

Huis aan de Dijk bestaat uit drie afdelingen, met elk ruimte voor twintig patiënten. Deze afdelingen hebben verschillende behandelmilieus, bijvoorbeeld besloten, individueel of groepsgericht.