Werk Leer Centrum (WLC) Almelo

Het kan zijn dat je door psychische klachten even niet volledig mee kunt draaien op je werk of in de maatschappij. Het Werk Leer Centrum biedt in deze situatie een mogelijkheid deel te nemen aan verschillende activiteiten die bijdragen aan je herstel. Je doet sociale contacten op, en werkt op je eigen tempo aan je persoonlijke leerdoelen. Je kunt kiezen welke activiteiten het best bij je passen en ondersteunend zijn aan je ontwikkeling. 

Dit alles draagt bij in het inzicht krijgen in je belastbaarheid, leren omgaan met je klachten en het behouden of opbouwen van een gezond weekritme

Inloop

Elke week kun je binnenlopen om gezellig een kopje koffie of thee te drinken en om contacten op te doen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur (met uitzondering van feestdagen). Kom je ook een keer langs? 

Bereikbaarheid en parkeren

Er is bij deze locatie ruime mogelijkheid voor vrij parkeren. Vanaf het station Almelo de Riet is het ongeveer 10 minuten lopen. Check je looproute via reisplanner 9292. Ook per fiets is de locatie goed bereikbaar. 

Kijk voor het plannen van je reis naar de locatie met het openbaar vervoer bij www.9292.nl

Meer informatie

Download hier de informatiefolder over het Werk Leer Centrum Almelo.