Werkzaamheden

Cliënten kunnen bij Werk Leer Centrum Deventer terecht voor veel verschillende activiteiten en werkzaamheden. 

 • Het glasatelier 
  Hier worden glasproducten gemaakt, leren cliënten glas zandstralen en glas-in-lood te maken.  
   
 • Het textielatelier
  Cliënten kunnen hier terecht om kleding te naaien, te breien, haken, borduren en textiel te verven. Ook wordt er tweedehands kleding vermaakt en doen cliënten de was van het Werk Leer Centrum.  
   
 • Bewegingscentrum Professor Gordijn
  Sporten en bewegen is gezond en het versterkt het plezier en samenwerken met anderen. Cliënten kunnen hier werken aan hun conditie en kracht en ze worden zich (weer meer) bewust van hun lijf.
   
 • De boekbinderij 
  Voor alles wat met papier te maken heeft, kun je bij de repro aan de slag. Je kunt er printopdrachten uitvoeren, vouwen, drukwerk schoonsnijden en boekbinden.
   
 • Grote en kleine productieafdeling
  Hier kunnen cliënten inpakwerkzaamheden voor bedrijven verrichten, zoals het verpakken van wenskaarten of het maken van pakketjes. Daarnaast bezorgen ze de post en halen ze oud papier op. 
   
 • De Flora en fietsenwerkplaats
  Bij de Flora werk cliënten veel buiten met planten en dieren. Bij de fietsenwerkplaats zijn ze technisch bezig met het herstel van fietsen.
   
 • Webshopwerkzaamheden
  Voor de webshop kunnen cliënten magazijnwerk, inpak- en verzendwerk en administratieve taken verrichten. 

Webshop Tegekkewinkel.nl

Cliënten van Werk Leer Centrum Deventer en andere Werk Leer Centra van Dimence verkopen hun producten via de webshop www.tegekkewinkel.nl

Bereikbaarheid en parkeren

Werk Leer Centrum Deventer bevindt zich op het terrein Brinkgreven. Daar kun je in de buurt van alle gebouwen vrij parkeren. Op het terrein zijn borden met plattegronden aanwezig, die de weg wijzen naar het juiste gebouwnummer. WLC Deventer is gebouwnummer 17.

De locatie is vanaf het station in Deventer te bereiken met de Syntus Buurtbus 517. Je stapt uit bij de bushalte De Bekkumer. Ook per fiets is de locatie goed te bereiken. 

Kijk voor het plannen van je reis naar de locatie met het openbaar vervoer bij www.9292.nl

Meer informatie

Download hier de informatiefolder over het Werk Leer Centrum Deventer.

Deze locatie is onderdeel van de volgende locatie