Viderus

Op de locatie Viderus bieden we hulp aan volwassenen en jongvolwassenen met psychische problemen en aan naastbetrokkenen. Deze locatie biedt ambulante behandeling. Ambulante behandeling betekent dat je regelmatig gesprekken hebt met je behandelaar, thuis of bij Dimence. Jouw behandelaar is meestal een psychiater, een psycholoog of een verpleegkundige. Bij een ambulante behandeling leef en slaap je thuis.

Bereikbaarheid en parkeren

Let op als je met de auto komt! Om bij de locatie komen moet je de route naar het ziekenhuis volgen (Weitkamplaan 4a) Je kunt dan via de slagboom naar de locatie Viderus rijden. Lopend en met de fiets kun je wel gewoon via het adres bij de locatie komen.

Er is een klein aantal parkeerplekken bij het gebouw. Je kunt ook gebruik maken van het parkeerterrein van het nabij gelegen ziekenhuis. Of kijk bij www.prettigparkeren.nl.
Vanaf het busstation Hardenberg kan je het beste lopend naar de locatie komen. De locatie is ook per fiets goed bereikbaar. Check je loop- of fietsroute via Google Maps.

Kijk voor het plannen van je reis naar de locatie met het openbaar vervoer bij www.9292.nl