Toch is het mogelijk om in kleine stapjes weer toe te werken naar herstel. Wanneer je bij Tollerink in behandeling komt, dan krijg je 24 uur per dag de zorg die jij nodig hebt. Samen bekijken we welke gezondheidswinst bij jou haalbaar is, en daar werken we in jouw tempo naar toe.

Vanuit de veilige omgeving van Tollerink ga je werken aan een dag invulling die aansluit bij jouw mogelijkheden. Dit zijn werk gerelateerde activiteiten, zodat jij je betrokken voelt bij de maatschappij. Jij hebt inspraak in je eigen behandeling, en samen bekijken we hoe jouw eigen talenten ingezet kunnen worden om je weg naar herstel te bevorderen. Ook je naasten worden hierin betrokken.

Bereikbaarheid en parkeren

Tollerink bevindt zich op het terrein Brinkgreven. Daar kun je in de buurt van alle gebouwen vrij parkeren. Op het terrein zijn borden met plattegronden aanwezig, die de weg wijzen naar het juiste gebouwnummer. Tollerink is gebouwnummer 21.

De locatie is vanaf het station in Deventer te bereiken met de Syntus Buurtbus 517. Je stapt uit bij de bushalte De Bekkumer. Ook per fiets is de locatie goed bereikbaar. 

Kijk voor het plannen van je reis naar de locatie met het openbaar vervoer bij www.9292.nl

Deze locatie is onderdeel van de volgende locatie