De zorg op deze locatie is klinisch. Dat betekent dat je hier kunt worden opgenomen op een open of een gesloten afdeling. We zijn er voor mensen die langdurig zorgafhankelijk zijn vanwege psychische problemen in combinatie met somatische (lichamelijke) beperkingen, sociale handicaps en gedragsproblemen. Ook zijn we er voor naasten. De behandelprogramma’s van de afdeling zijn gericht op het in stand houden en verbeteren van het psychisch, sociaal en maatschappelijk functioneren.

Klinische afdelingen

  • De Hoeve (voorheen Driehoek)
  • De Burcht (voorheen Vierkant)
  • De State (voorheen LBO)

Wonen

Op de afdelingen is plaats voor 60 patiënten die er voor een langere periode kunnen verblijven. Er zijn gezamenlijke woonkamers voor 4 tot 6 personen. Elke patiënt heeft een eigen kamer met douche, toilet en wastafel. Het is mogelijk om, tegen betaling, een eigen telefoon en tv op de kamer te plaatsen. Internet/Wifi is aanwezig. Er zijn per afdeling twee binnentuinen. Patiënten kunnen hun kamer zelf inrichten met persoonlijke spullen.

Op bezoek?

Deze locatie kent geen vaste bezoekuren. Wel vragen we je zoveel mogelijk buiten de etenstijden en de activiteiten op bezoek te komen. Patiënten kunnen hun bezoek op de afdeling of op hun eigen slaapkamer ontvangen. Op het terrein Brinkgreven is een restaurant (de Steerne).

Bereikbaarheid en parkeren

Huis aan de Dijk bevindt zich op het terrein van Brinkgreven. Daar kun je in de buurt van alle gebouwen vrij parkeren. Op het terrein zijn borden met plattegronden aanwezig, die de weg wijzen naar het juiste gebouwnummer. Huis aan de Dijk is gebouwnummer 22.

De locatie is vanaf het station in Deventer te bereiken met de Syntus Buurtbus 517. Je stapt uit bij de bushalte De Bekkumer. Ook per fiets is de locatie goed te bereiken. 

Kijk voor het plannen van je reis naar de locatie met het openbaar vervoer bij www.9292.nl

Meer informatie

Download hier meer informatie over Huis aan de Dijk. 

Deze locatie is onderdeel van de volgende locatie