Brinkpoortplein

Wanneer je ernstige psychiatrische klachten hebt en daarom weinig prikkels kunt verdragen, dan is het fijn om je eigen wereld zo klein mogelijk te houden. Dat is overzichtelijk en het geeft rust. Soms is het echter niet mogelijk om thuis deze rust te vinden en is het nodig om tijdelijk te worden opgenomen voor behandeling.

Als je bij onze locatie Brinkpoortplein in behandeling komt, heb je een plek voor jezelf waar je tot rust kan komen en waar 24/7 verpleegkundige hulp bij je in de buurt is. De locatie ligt in het centrum van Deventer. Je behandeling vindt dus plaats middenin het dagelijks leven van de stad.

Binnen de locatie Brinkpoortplein heb je de beschikking over een eigen zit-slaapkamer met eigen sanitair. Er is geen gezamenlijke huiskamer, maar wel verblijf je met andere patiënten in hetzelfde gebouw. Onze medewerkers hebben één-op-één contact met jou.

Samen met je behandelaar en eerst verantwoordelijke verpleegkundige (EVV-er), maak je een behandelplan waarin specifiek staat omschreven hoe je behandeling en dag invulling zullen worden vormgegeven. Je wordt begeleid op het gebied van werken, leren, medicatie, zingeving en zelfzorg. De duur van de behandeling wordt afgestemd op je eigen proces.

Deze locatie heeft plek voor 23 cliënten.

Bereikbaarheid

Je kunt bij deze locatie beperkt betaald parkeren. Vanaf het station Deventer kun je de locatie Brinkpoortplein binnen enkele minuten lopend bereiken. Ook per fiets is de locatie goed bereikbaar.