Online behandeling

Je kunt bij Dimence voor verschillende psychische problemen een online behandeling volgen.

Wil je aan de slag met jouw problemen op de plek en tijdstip die jou het beste uitkomt? En ben je digitaal best vaardig? Dan is een online behandeling misschien iets voor jou. Wanneer je klachten hebt op het gebied van angst, depressieADHD en verslavingen dan kun je bij Dimence terecht voor online hulp. Ook kun je meer algemene programma’s volgen via internet zoals verwerken, stoppen met piekeren en sociale vaardigheden.

Het belangrijkste is dat het bij je past en dat online behandelen effectief is voor de psychische klacht die je hebt. Je kunt dit overleggen met je behandelaar. Samen bekijken jullie wat het beste werkt. Dimence heeft door middel van onderzoek aangetoond dat online behandeling voor bijvoorbeeld angst en depressie net zo effectief is als een face-to-face-behandeling.

De online behandeling volg je in een veilige webomgeving. Wanneer je een online behandeling volgt, spreek je met je behandelaar af wat je online doet en wanneer jullie persoonlijk contact hebben. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met je behandelaar.

Video

> Bekijk op YouTube een kort filmpje over 'wat is internethulpverlening?'

Inloggen

> Volg je een online behandeling? Log dan hier in.