Actuele status
 

Hieronder vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars. Met de meeste zorgverzekeraars hebben we inmiddels een contract afgesloten. Met andere zijn we nog in gesprek.

Bijgewerkt: 26-09-2023 
Blak

 

contracten zorgverzekeraars 1
Overzicht pagina 2

Mijn zorgverzekeraar staat er niet bij

Staat jouw zorgverzekeraar niet in het bovenstaande overzicht? Dan valt deze waarschijnlijk als label, verzekeraar of volmacht onder één van deze overkoepelende zorgverzekeraars. Bekijk het onderstaande overzicht om te zien waar jouw zorgverkering onder valt. 

Waar valt mijn zorgverzekering onder?

Zorgzoekers van zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars hebben een Zorgzoeker. Dat is een online hulpmiddel waarmee je snel een geschikte zorgverlener vindt. Wil je kijken welke zorgaanbieders in jouw regio allemaal bijvoorbeeld ggz bieden en waar jij terecht kunt, dan kun je zoeken in de Zorgzoeker van jouw verzekeraar. Klik op de link hieronder en vul in waar je naar op zoek bent.

Salland/ENO           ONVZ
Achmea Zilveren Kruis           Zorg en Zekerheid
VGZ           DSW
CZ           ASR
Menzis           EUcare/Caresq

 


Meer weten over jouw zorgverzekering?

Wil je weten of jouw behandeling in 2023 verzekerd is? Of heb je vragen over hoe je verzekerd bent? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar.

Was je in 2022 al in behandeling bij Dimence? Dan kan je je behandeling in 2023 gewoon doorzetten. Neem contact op met je zorgverzekering voor meer informatie over de vergoeding die geldt voor jouw behandeling.