WLC Heihoeve start ‘Te gekke’ biologische boerderijwinkel

Het Werkleercentrum De Heihoeve in Deventer heeft ervoor gekozen om het roer om te gooien. Het aanbieden van groentepakketten blijkt te intensief en daarom is ervoor gekozen om daarmee te stoppen. In plaats van de groentepakketten opent het WLC nu een biologische boerderijwinkel. Een kleinschalige winkel waar groente, eieren en andere producten te koop zullen zijn. De laatste groentepakketten worden eind september aangeboden en de winkel opent in de eerste week van september.

Het besluit om van groentepakketten over te stappen naar de Te gekke biologische boerderijwinkel was niet makkelijk. De medewerkers van De Heihoeve vonden een verandering nodig om de cliëntzorg meer centraal te stellen. De overige werkzaamheden worden daarom vereenvoudigd.

Compleet aanbod in Te gekke biologische boerderijwinkel


Naast groente, eieren en andere producten zijn er ook droogwaren zoals pasta en rijst te koop, zodat je een complete maaltijd kunt koken. En voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid zijn er ook handgemaakte cadeauartikelen in de winkel te koop.

Klanten van groentepakketten van harte welkom in winkel


De cliënten en medewerkers van de Heihoeve hopen van harte dat zij de klanten van de groentepakketten mogen verwelkomen in de nieuwe winkel. Alle klanten kunnen de Heihoeve volgen op facebook (@deHeihoeveDimence) om de laatste nieuwtjes te lezen.

Te gekke biologische boerderijwinkel
Spanjaardsdijk 86
Deventer