Update: we hebben vanwege de mooie inzendingen de winactie met een aantal dagen verlengd, zodat iedereen die nog geen creatie heeft ingestuurd, de kans krijgt dat wel te doen!

Bij Dimence delen we graag praktijkverhalen. We laten de mens aan het woord, om het zo te zeggen. Vanaf 29 juni starten we met de actie 'Boodschap voor een naaste'. We dagen jou uit om in een gedicht, verhaal, foto, illustratie, video of enkele zinnen een boodschap over te brengen aan een naaste. Wie die naaste is en welke boodschap je overbrengt, is helemaal aan jou. 

Zo werkt 'Boodschap voor een naaste'

  • Je hebt van dinsdag 29 juni 2021 tot en met donderdag 8 juli 2021 de tijd om jouw creatie in te sturen. Dit kan door een mailtje te sturen naar jijdoetertoe@dimence.nl, waarbij je de inzending meestuurt als bijlage (Word- of pdf-bestand).
  • Vanaf vrijdag 9 juli delen we de mooiste inzendingen op onze website en sociale mediakanalen. Bij het insturen van je creatie ga je er zodoende mee akkoord dat we jouw boodschap online delen. Indien je dit niet wil, moet je dat expliciet aangeven in je mailtje. Je kan dan echter niet meedingen voor de prijs. Het is wel een optie om onder een pseudoniem deel te nemen.
  • Je inzending dient van eigen hand te zijn en nog niet eerder gepubliceerd. Wil je een gedicht, foto of andersoortig materiaal van iemand anders delen? Zet de bron er dan expliciet bij. Echter, alleen creaties van eigen hand kunnen meedingen voor de prijs en binnen deze creaties dient het thema 'Boodschap voor een naaste' duidelijk naar voren te komen. Hoe je hier invulling aan geeft, is helemaal aan jou.
  • De prijs is de bundel van Sharktale, genaamd Zoektocht naar Mijzelf - Gedichten en gedachten over het leven.
    • Sharktale (dit is haar pseudoniem) is cliënt bij Dimence en op aanraden van o.a. haar behandelaren gaan schrijven. Dit kan ze verdraaid goed en zodoende zie je haar om de paar weken een bijdrage delen op de sociale mediakanalen van Dimence. Ze heeft ook een bundel vol poëtisch proza geschreven. De winnaar van bovenstaande actie krijgt een fysiek exemplaar van de bundel van Sharktale thuisgestuurd. 
  • De jury bestaat uit het communicatieteam van Dimence, aangevuld met een gastjurylid.
  • De uiteindelijke winnaar wordt per mail hiervan op de hoogte gesteld.
  • Voor vragen kun je eveneens terecht op jijdoetertoe@dimence.nl. 

Kortom: duik achter je toetsenbord, tekentafel of camera en breng jouw boodschap voor een naaste over. Daarmee maak je niet alleen iemands dag een stukje vrolijker, maar kun je ook nog eens een gave prijs winnen!