ALMELO – Kunst, muziek, sport, animatiefilms en een voorjaarsmarkt. Westerdok biedt het allemaal tijdens de Doe Dag op dinsdag 28 maart a.s. van 18.00 – 20.30 uur.  Cliënten, medewerkers, buurtbewoners, vrienden, familie en anders betrokkenen zijn van harte welkom aan de Haven Noordzijde 45 in Almelo.

De Dimence Groep streeft ernaar dat cliënten, naasten en professionals samen deel uitmaken van de werk- en behandelomgeving. In Westerdok zitten Dimence, Transfore, Intend, Mindfit, Jeugd GGZ samen met ’s Heerenloo in één gebouw. Alle mogelijkheden dus om dan ook gezamenlijk een Doe Dag te organiseren! Team Aanvullende Zorg van Dimence pakte de handschoen op. “We hebben een werkgroep geformeerd van patiënten en medewerkers, samen bedachten we het programma voor de Doe Dag en een ieder levert zijn bijdrage aan het realiseren ervan. Het is een verrijking om dit gezamenlijk te doen,” aldus de organisatoren.

Tijdens de Doe Dag is er voor elk wat wils. “De expositie van kunstenares Monja de Voer wordt geopend, we nemen de vleugel die ons geschonken is door een oud-cliënt officieel in gebruik en er is een gitaarconcert. Je kunt op de voorjaarsmarkt allerlei leuke spullen kopen die door cliënten van de verschillende Dagactiviteitencentra in de omgeving zijn gemaakt. De Ezra-foundation staat met een mooi assortiment aan kleding en er zijn mooie animaties te zien op groot scherm.”

Uiteraard is er ook een hapje en een drankje. Toegang is gratis, opgave is niet nodig.