Ben je opgenomen op een van onze klinische afdelingen in Almelo of Deventer? Dan zorgen we ervoor dat het aanbod voor dagbesteding voor jou op een alternatieve manier toch door kan gaan. 

Contact ambulante en Wmo-cliënten
De Werk Leer Centra (WLC’s) hebben contact opgenomen met alle cliënten en kandidaten. Met hen is persoonlijk gesproken over het sluiten van het WLC en hoe zij contact kunnen houden met de medewerkers van het WLC.

Je kunt als cliënt telefonisch contact opnemen met het WLC en met de medewerkers. Om even bij te praten of om manieren te bespreken hoe de cliënt zijn of haar dag nu kan invullen. We vinden het belangrijk om alle cliënten te helpen, dus we blijven op afstand beschikbaar voor hen.

De telefoonnummers van de Werk Leer Centra zijn: 

Contact met andere cliënten Werk Leer Centra

Ben je cliënt bij een van onze Werk Leer Centra (in Almelo, Deventer of Lettele)? Dan kun je je aanmelden voor een besloten Facebookgroep. Hierin zitten cliënten en vakbegeleiders van de Werk Leer Centra met wie je kunt praten, vragen kunt stellen of tips kunt delen of vragen over hoe je je tijd nu in deze tijd kunt invullen. 

Tegekkewinkel 
Je kunt gewoon bestellingen plaatsen via de webshop van de Tegekkewinkel. Deze worden thuis opgestuurd. Let op! Je kunt je pakketjes vanaf nu niet meer afhalen in Deventer.