Ben jij op zoek naar zinvolle klusjes/taken, wil je mensen helpen en heb je af en toe wat uurtjes over? En woon je ook nog eens in Deventer (of omgeving)? Lees dan onderstaande omschrijvingen voor vrijwilligersfuncties die we zoeken voor onze afdeling geestelijke verzorging op het Brinkgreventerrein. We zijn enorm blij met jouw hulp! 

Hulp bij zondagbijeenkomst

Elke zondag hebben we van 10.00 tot 11.00 uur een zondagbijeenkomst. Hiervoor zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die mensen van de verschillende afdelingen van Brinkgreven en de Rielerenk willen ophalen en na de bijeenkomst weer terug willen brengen. 
Het is een dankbare klus; mensen zijn blij als ze naar de viering kunnen komen en de vrijwilligers zeggen dat ze het echt doen voor de kleine gesprekjes na afloop van de dienst, mensen zijn even geïnspireerd geraakt door de woorden. We noemen de zondagbijeenkomst geen kerkdienst, maar viering van het leven. Dus ook mensen die niet kerkelijk verbonden zijn voelen zich er vaak welkom. Vrijwilligers komen rond half tien en gaan vaak rond half twaalf weer naar huis.
Je kunt zelf aangeven hoe vaak je zou willen helpen. 
De meeste vrijwilligers zetten zich eens per maand, of eens per twee weken in.

Hulp bij grasmaaien 

Ook zoeken we een tuinvrijwilliger die voor ons af en toe het gras wil maaien op de plek van ons labyrinth. Het gras moet zo eens per maand worden gemaaid, en in de lente en zomer iets vaker. In de herfst moeten de blaadjes worden opgeruimd en de takken weggehaald. Het grasmaaien zal gemiddeld zo'n twee uur per maand kosten. 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Mail dan naar geestelijkeverzorging@dimence.nl. Alvast hartelijk bedankt voor jouw inzet!