15 juni 2017

Zo zijn er zelfgemaakte kussens tablethoezen, en gekleurde glazen schalen en decoraties. Voor relatief kleine prijsjes kun je bij Hermann Simon een uniek cadeautje halen. Voor familie of vrienden, of voor jezelf natuurlijk. Bekijk de foto’s voor een impressie van het aanbod. Er worden namelijk ook kleurrijke schilderijen gemaakt. Het activiteitencentrum zit gevestigd op het terrein van de locatie Brinkgreven in Deventer.

   

 

  

   

Hermann Simon
Het werk- en activiteitencentrum ‘Hermann Simon’ is voor mensen met psychiatrische problematiek en een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen in het centrum participeren als zij onder behandeling van Dimence zijn of een WMO indicatie voor dagbesteding hebben.

Het centrum biedt leer- werkplekken waar mensen kunnen meedoen naar vermogen. Zo is er een boekbinderij/drukkerij, een postafdeling, een productieafdeling, een textiel-, glas- en creatief atelier, een tuinwerkplaats, horeca werkplekken, sport en spel en er zijn individuele werkplekken voor administratieve/facilitaire werkzaamheden.

Lees meer over Hermann Simon of over Brinkgreven. Wil je ook participeren bij Hermann Simon? Voor vragen of contact met het centrum kun je mailen naar hermannsimon@dimence.nl of bellen naar 0570-639796.