6 maart 2018

Voor de doorontwikkeling van de website hebben we rond de 10 à 20 beeldende foto’s nodig van mensen in willekeurige dagelijkse situaties en/of foto’s van de interactie tussen hulpzoekende en hulpverlener. Met deze foto’s willen we herkenning creëren voor onze websitebezoekers en ze gerust stellen dat ze de op het juiste adres te zijn. De foto’s dienen dus als een visueel verbindingsstuk.

Lever vóór woensdag 21 maart jouw pitch in met 1 tot 3 foto’s bij communicatie@dimence.nl. Laat hierin je concept zien. Pas in je concept op dat je niet per ongeluk het stigma over een bepaalde aandoening vergroot. Of dat er teveel lachende mensen in beeld komen. Omschrijf ook wat je allemaal nodig denkt te hebben. Zoals locatie/ruimte, de geschatte tijd en modellen/figuranten.

De drie beste inzendingen worden uitgenodigd om hun pitch persoonlijk toe te lichten. Waarna we onze volgers vragen om een winnaar te kiezen. Indien je de opdracht krijgt, gaan we met elkaar om tafel voor de planning. De opdracht dient in de periode april tot half mei te worden voltooid.

Aanleverspecificaties foto(s):

• Een minimale resolutie van 1366x768

• 300 dpi

 • een maximale grootte van 15 gb

Doe inspiratie op onze website of social media. Op de huidige foto’s kijken de personen recht de camera in. Op zich is dit een mooi idee, maar het geeft niet echt de werkelijkheid weer. Immers proberen we een beeld te creëren van de levens van mensen die vast liepen door psychische klachten. Belangrijk is dan ook dat de fotografie menselijk is: niet mooier gemaakt dan het is.