Zorginkoper

Dimence leerde ze later in haar carrière kennen als zorginkoper bij Zilveren Kruis en waar zij regelmatig op werkbezoeken ging om de organisatie beter te leren kennen. Wiedemeyer over die periode: “Wat me toen aansprak aan Dimence was de bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers. Waar ik ook kwam alle medewerkers vertelden over dezelfde missie en visie en dat vond ik best bijzonder.” 

GGZ Noord Holland Noord

Na het behalen van een MBA-Health in Rotterdam startte ze bij GGZ Noord Holland Noord als directeur bedrijfsvoering van de kinder- en jeugdpsychiatrie. Over die periode zegt Wiedemeyer: “De jeugd heeft de toekomst. Als je voor hen de geestelijke gezondheidszorg goed organiseert, werk je in mijn ogen puur aan preventie.” 

Overstap naar Dimence

Als inwoner van de regio Deventer werd zij getriggerd door de vacature van directeur bedrijfsvoering bij Dimence. Een bekende, mooie organisatie met veel ambities. Wiedemeyer: “Dimence heeft, zeker als onderdeel van de Dimence Groep, alle ingrediënten in zich om echt aan te sluiten bij het herstelproces van de cliënten. Ik kijk er naar uit daar mijn bijdrage aan te leveren.”

Raad van bestuur

De raad van bestuur van Dimence Groep is blij met de komst van Margriet Wiedemeyer. “Margriet haar carrière en ervaring in de ggz hebben alle ingrediënten in zich om een goede directeur bedrijfsvoering voor Dimence te zijn. We hebben er alle vertrouwen in dat zij haar nieuwe functie succesvol en met enthousiasme zal invullen. We wensen haar veel succes en plezier in haar nieuwe functie.” 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Bij de Dimence Groep is de zorg ondergebracht in een aantal slagvaardige, deels kleinere, stichtingen met ieder een eigen doelgroep. Hierdoor kunnen we sneller inspelen op de wensen en behoeften van onze patiënten, cliënten, verwijzers en financiers. We hebben de collectieve ambitie om de geestelijke gezondheid, maatschappelijke participatie en het welzijn van de mensen in ons werkgebied te verbeteren. We vormen samen een groep en niet zonder reden. We werken samen, delen kennis en vormen een keten. Samen werken we aan de mentale gezondheid van de bewoners in ons werkgebied. Bij de stichtingen van de Dimence Groep werken zo’n 2800 medewerkers voor ruim 35.000 cliënten per jaar.

Afbeelding Dimence Groep