Meld je aan voor de docu Alledaagse Waanzin

Hoe is het om te leven met en ná een psychose? In de docu Alledaagse Waanzin staat het verhaal van Ivor centraal. Donderdag 8 maart is de film gratis te zien in het Westerdok in Almelo, en op vrijdag 6 april in Deventer, in de Steerne op het Brinkgreven terrein.

Leven als de prins van Indonesië. Of zeker weten dat het vliegtuig neerstort van je ouders terwijl ze gewoon thuis zijn. Maanden leefde twintiger Ivor in een psychose. Hoe kijkt hij terug op deze periode? En hoe gaat het nu met hem?

Iedereen is welkom bij de twee voorstellingen; één in Almelo en één in Deventer. In Almelo begint de docu om 19:00 uur en duurt het tot ongeveer 19:45 uur. In Deventer start de docu om 12:30 uur en duurt het tot ongeveer 13:15 uur. Achteraf beantwoord Gerrit Doelman (één van de filmmakers) graag je vragen. Meld je aan via onderstaand formulier en geef aan bij welke voorstelling je aanwezig wilt zijn.

Aanmelden

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om.