De Brugstee - locatie Brugstraat

De Brugstee is een behandelafdeling voor mensen met complexe, psychiatrische problematiek. Door middel van stabilisatie en ondersteuning wordt een behandelperspectief gecreëerd, waarbij uitgegaan wordt van rehabilitatie en herstelgerichte zorg. Het uitgangspunt hierbij is dat een aandoening niet over hoeft te gaan, maar dat mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid een betekenisvol leven kunnen leiden.

De focus ligt op het ondersteunen van mensen bij het maken van een persoonlijk profiel waarbij betekenisvolle hersteldoelen centraal staan. De drijfveer van de medewerkers binnen de Brugstee bestaat uit het hebben van aandacht voor de persoonlijke verhalen van de mensen die in behandeling zijn, om vervolgens samen te werken aan een hoopvol, gelukkig en zinvol bestaan.

Locatie Boddenstraat

De Brugstee is te vinden op twee locaties. Naast de locatie aan de Brugstraat is de Brugstee ook te vinden aan de Boddenstraat

Bereikbaarheid

Je kunt met de bus naar deze locatie komen en uitstappen bij de bushalte Brugstraat. Het is echter slechts 5 minuten lopen vanaf het treinstation. Je kunt beperkt parkeren aan de voorkant van het gebouw, hiervoor dien je een parkeerschijf te gebruiken. Ook per fiets is de locatie goed bereikbaar.