Verwijzers

Dimence Acute ggz

Dimence Acute ggz ook buiten kantooruren bereikbaar

Media 2021 heeft iedere huisartsenpost, meldkamer, politie, ambulancedienst, voorwacht en receptie in de regio Deventer een flyer van Dimence Acute ggz op de mat gekregen. Op deze flyer staat het nieuwe telefoonnummer van Dimence acute ggz, te gebruiken buiten kantooruren. Dit nummer kun je als verwijzer in de regio Deventer buiten kantoortijden bellen wanneer je te maken krijgen met een persoon die acuut psychiatrische hulp nodig heeft. In de flyer staat handig bij elkaar wat je als verwijzer moet doen en welke informatie je bij de hand moet hebben.

De juiste zorg voor jouw patiënt

Vermoed je dat jouw patiënt lijdt aan psychiatrische klachten? Loopt hij of zij vast in de basis ggz of stapelen de problemen zich op in zijn of haar dagelijks leven? Wellicht is je patiënt gebaat bij behandeling in de specialistische ggz. Maar hoe weet je nu of je hem of haar naar de juiste behandelafdeling doorverwijst?

Verwijsmodel en aanmelden

Via het verwijsmodel van de Dimence Groep weet je snel en gemakkelijk wanneer je een patiënt kunt doorverwijzen naar de ggz en bij welke stichting hij of zij de best passende behandeling krijgt. Wij helpen je patiënt zo snel mogelijk. Hoe snel je patiënt geholpen wordt, kun je zien in het overzicht van onze actuele wachttijden.

Wil je als verwijzer een patiënt aanmelden, dan is er altijd een verwijsbrief nodig. Hierin vermeldt je NAW-gegevens, de klachten en de reden van aanmelding. Ook wanneer een patiënt zichzelf aanmeldt, is er een verwijsbrief nodig. De verwijsbrief stuur je naar de hoofdlocatie in jouw regio: Zwolle, Deventer of Almelo.

Contactgegevens aanmeldservices

Aanmeldservice Almelo

Telefoonnummer: 0546-684 000
E-mail: aanmeldservicealmelo@dimence.nl
 

Aanmeldservice Deventer

Telefoonnummer: 0570-60 44 40
E-mail: aanmeldservicedeventer@dimence.nl
 

Aanmeldservice Zwolle

Telefoonnummer: 038- 469 23 00
E-mail: aanmeldservicezwolle@dimence.nl

Extra informatie

Ben je op zoek naar meer informatie? Op onze informatiepagina vind je alle informatie die voorheen in onze folders stond. Onder de 'V' vind je informatie specifiek voor verwijzers. 

 

Vind snel een locatie of team

Kaartje van het werkgebied van Dimence